Adverteren op onze site’s

Stagemotor.nl en Zoekbijbaan.nl zijn zeer bekend onder de jongeren en studenten en bieden het grootste aanbod stages en bijbanen in Nederland. Per maand bezoeken ca. 375.000 mensen onze websites, waarvan het grootste deel scholieren en studenten. Gezamenlijk bekijken zij elke maand maar liefst 1.900.000 pagina’s. In 2011 hebben wij ons aanbod vacaturesite’s uitgebreid met een vacaturebank gericht op starters, Startersbanen.nl is de vacaturebank gericht op starters met MBO, HBO en WO niveau.

Kandidaten
Momenteel staan er circa 570.000 kandidaten bij ons ingeschreven. 14% van de bezoekers heeft middelbaar onderwijs, 26% MBO, 42% HBO en 16% Universitair niveau.

Mogelijkheden
Wij bieden verschillende advertentiemogelijkheden, zoals het plaatsen van een banner, het vermelden van textadvertenties in e-mails naar kandidaten, maar ook het plaatsen van een advertorial. Maandelijks versturen wij een nieuwsbrief, waarin wij ook de mogelijkheid bieden om te adverteren.

Meer weten?
Wilt u meer weten over adverteren op onze websites en/of onze nieuwsbrief? Neem dan contact op met onze afdeling Sales. Wij zijn bereikbaar op (010) 218 41 03. U kunt ook een e-mail sturen naar sales@melonmedia.nl.

Een vacature plaatsen?
Heeft u vragen over het plaatsen van een vacature of wilt u meer informatie over de mogelijkheden of prijzen? Neem dan contact op met onze afdeling Sales. Wij zijn bereikbaar op (010) 218 41 03. U kunt ook een e-mail sturen naar sales@melonmedia.nl.